četvrtak, 30. lipnja 2016.

Bijeli čupavci–

Sastojci

Priprema

  1. 1.
    Žumanjke i šećer pjenasto izmiješajte.
  2. 2.
    Dodajte ulje, mlijeko, brašno pomiješano s praškom za pecivo i vanilin šećerom.
  3. 3.
    Na kraju umiješajte snijeg od bjelanjaka. Smjesu izlijte u namašćenu i brašnom posipanu tepsiju i pecite u pećnici zagrijanoj na 180 °C oko 20 minuta.
  4. 4.
    Ohlađeni biskvit narežite na kockice.
  5. 5.
    Mlijeko i čokoladu natrganu na kockice zagrijte.
  6. 6.
    Kad se otopi dodajte maslac i zagrijte do vrenja.
  7. 7.
    Maknite s vatre i dodajte pina coladu.
  8. 8.
    Biskvit umočite u rastopljenu čokoladu i uvaljajte u smjesu kokosova brašna i listića badema.

Posluživanje

Poslužite dobro rashlađeno.

Nema komentara:

Objavi komentar