Sastojci
- Za biskvit:
- 3 jaja
- 50 g šećera
- 100 ml ulja
- 100 ml mlijeka
- 150 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
- ½ vrećice Prašak za pecivo Dolcela
- 1 Vanilin šećer Dolcela
- Za kremu:
- 200 ml mlijeka
- 200 g bijele čokolade
- 150 g maslaca
- 2 žlice pina colade (ili nekog drugog likera od kokosa)
- 120 g Kokosovog brašna Dolcela
- 100 g Badema u listićima Dolcela
Priprema
- 1.Žumanjke i šećer pjenasto izmiješajte.
- 2.Dodajte ulje, mlijeko, brašno pomiješano s praškom za pecivo i vanilin šećerom.
- 3.
- 4.Ohlađeni biskvit narežite na kockice.
- 5.Mlijeko i čokoladu natrganu na kockice zagrijte.
- 6.Kad se otopi dodajte maslac i zagrijte do vrenja.
- 7.Maknite s vatre i dodajte pina coladu.
- 8.Biskvit umočite u rastopljenu čokoladu i uvaljajte u smjesu kokosova brašna i listića badema.
Posluživanje
Poslužite dobro rashlađeno.
Nema komentara:
Objavi komentar