Dođi na radionicu – Čokolada: izvor zdravlja i užitka
Saznaj sve o čokoladi i uživaj u pralinama od organske čokolade, hrskavoj domaćoj čokoladi i najčokoladnijem tartu koje će spravljati Maja Kefeček.Recept preuzet iz Planetopijine kuharice Čokolada, Maja Kefeček. Fotografija i stiliziranje hrane: Maja Danica Pečanić
Vrijeme pripreme60 min
SloženostJednostavna priprema
Sastojci9 sastojaka
100 g djevičanskog kokosovog ulja
5 žlica javorovog sirupa
50 g kakao maslaca
50 g sirovog kakaa
1 žlica maca praha
2 žlice goji bobica
1 žlice konopljinih sjemenki
2 žlice chia sjemenki
2 žlice krupno usitnjenih zrna kakaa (kakao nibs)
5 žlica javorovog sirupa
50 g kakao maslaca
50 g sirovog kakaa
1 žlica maca praha
2 žlice goji bobica
1 žlice konopljinih sjemenki
2 žlice chia sjemenki
2 žlice krupno usitnjenih zrna kakaa (kakao nibs)
Nema komentara:
Objavi komentar