petak, 29. srpnja 2016.

Superfood čokolada

Otopite na pari kakao maslac i kokosovo ulje, dodajte javorov sirup pa kakao i zatim ostale sastojke. Izlijte u kalup i ohladite. Dodatke možete dodati izravno u čokoladu i dobro promiješati prije nego je izlijete u kalup ili staviti na vrh čokolade prije nego se stvrdne. Ohladite najprije na sobnoj temperaturi pa čuvajte u hladnjaku. Poslužite uvijek rashlađenu u hladnjaku.

Dođi na radionicu – Čokolada: izvor zdravlja i užitka

Saznaj sve o čokoladi i uživaj u pralinama od organske čokolade, hrskavoj domaćoj čokoladi i najčokoladnijem tartu koje će spravljati Maja Kefeček.
Recept preuzet iz Planetopijine kuharice Čokolada, Maja Kefeček. Fotografija i stiliziranje hrane: Maja Danica Pečanić
Vrijeme pripreme60 min
SloženostJednostavna priprema
Sastojci9 sastojaka
100 g djevičanskog kokosovog ulja
5 žlica javorovog sirupa
50 g kakao maslaca
50 g sirovog kakaa
1 žlica maca praha
2 žlice goji bobica
1 žlice konopljinih sjemenki
2 žlice chia sjemenki
2 žlice krupno usitnjenih zrna kakaa (kakao nibs)

Nema komentara:

Objavi komentar