Recept je preuzet iz nove kuharice Veganski sladoled autorica Virpi Mikkonen i Tuulia Talvio, u izdanju Planetopije.
Vrijeme pripreme20 min
SloženostJednostavna priprema
Sastojci6 sastojaka
1 šalica (240 ml) indijskih oraščića
1/2 šalice (120 ml) nezaslađenog bademovog ili drugog biljnog napitka
3 smrznute banane
3 žlice maslaca od badema
1 žlica instant kave, plus još malo za posluživanje
šlag od kokosa, i/ili komadići sirovog kakaa u zrnu (nibs), za posluživanje
1/2 šalice (120 ml) nezaslađenog bademovog ili drugog biljnog napitka
3 smrznute banane
3 žlice maslaca od badema
1 žlica instant kave, plus još malo za posluživanje
šlag od kokosa, i/ili komadići sirovog kakaa u zrnu (nibs), za posluživanje
Nema komentara:
Objavi komentar